Yritys

Radio-ohjaus.fi on nyt Tele Radio Finland Oy

Lähdekorpi-Invest Oy:n radio-ohjaus.fi on toiminut ruotsalaisen Tele Radion maahantuojana Suomessa 2000-luvun alusta lähtien. Yritys myy radio-ohjaimia mm. kuljetuskalustoon, nostureihin, maatalouden koneisiin ja ohjausjärjestelmiin, hydrauliikka- ja sähköliikkeille jälleenmyyntiin ja teollisuuden koneisiin ja laitteisiin.

 

Marraskuusta 2017 lähtien radio-ohjaus.fi:n liiketoimintaa siirtyy Tele Radio Finland Oy:lle. Uusi yritys on ruotsalaisen Tele Radion tytäryhtiö. Suomen tytäryhtiön johdossa jatkaa radio-ohjaus.fi:n perustaja Henrik Lähdekorpi. Toisena omistajana on Anders Rönngård.

 

Nimimuutoksen lisäksi yritysrakenteen muutos kasvattaa varastossa olevien tuotteiden määrää uudessa Vaasan toimipisteessä. Parhaimmillaan asiakas voi saada tilaamansa toimituksen jopa seuraavaksi päiväksi. Tytäryhtiönä yritys saa valikoimiinsa heti uusimmat tuotteet. Jatkossa yrityksessä voidaan tehdä itse aiempaa enemmän ohjelmasovelluksia, joka vaikuttaa palveluiden nopeampaan saatavuuteen. Asiakkaiden toiveet voidaan viedä ketterästi Tele Radion omaan tuotekehitykseen ja sitä kautta saada koko ajan toimivampia ratkaisuja uusiin malleihin.

 

Henrik ja Anders ovat työskennelleet Tele Radion tuotteiden kanssa pitkään, ja omasta kokemuksestaan he ovat vakuuttuneita tuotteiden kestävyydestä ja toimivuudesta. Intohimo asiakkaiden haasteiden selvittämiseen tuottaa koko ajan kekseliäämpiä ratkaisuja ja uudet asiakkaat hyötyvät näistä oivalluksista myöhemmin omissa tuotteissaan. Yhtenä suurena mahdollisuutena he näkevät radio-ohjattavien laitteiden tuomisen myös täysin uusiin käyttötarkoituksiin. Kätevä ja luotettava radio-ohjaus on edullisen hintansakin puolesta ehdottomasti tulevaisuuden juttu.

Globaali konserni palvelee henkilökohtaisesti

Tele Radio on ruotsalainen, vuonna 1955 perustettu yritys, joka on myöhemmin kasvanut Tele Radio Group -konserniksi. Tele Radiolla on tytäryhtiöitä mm. Euroopassa, USA:ssa ja Aasiassa. Lisäksi mukana on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, joka tarjoaa asiakkailleen huolto- varaosa- ja neuvontapalvelua ympäri maailmaa.

 

Tele Radion tuotteiden suosio perustuu hyvään hinta-laatu -suhteeseen ja toimiviin laitteisiin. Varaosien saatavuus ja kestävät tuotteet tukevat ajatusta ympäristöystävällisestä toiminnasta. Kun laitteet kestävät käyttöä, turhaa romua ei synny. Tämä vähentää automaattisesti myös asiakkaan kuluja. Suuri osa tuotteista on sertifioituja vastaamaan kansainvälisiä vaatimuksia.

 

Vaikka yritys on kasvanut pienestä perheyrityksestä globaaliksi konserniksi, sen toimintatavoissa paistaa edelleen kunnioitus sekä työntekijöitä että asiakkaita kohtaan. Asiakaspalvelussa selvitetään tarkasti asiakkaan toiveet ja mietitään yhdessä asiakkaan kanssa järkevintä ratkaisua.

 

Yritys kehittää itseään koko ajan uusien ratkaisujen myötä. Samalla tuotekehitykselle kertyy arvokasta tietoa asiakkaiden todellisista tarpeista. Tiivis keskusteluyhteys asiakkaan kanssa on yksi avaintekijöistä hyvässä asiakaspalvelussa.

 

Koska radio-ohjaus on tulevaisuuden visioissa vahvasti kasvava ja yleistyvä markkina, Tele Radio haluaa olla mukana kasvussa ja kehityksessä.

 

Suomessa Tele Radion jälleenmyyjänä toiminut radio-ohjaus.fi liittyy marraskuussa 2017 ruotsalaisen Tele Radion tytäryhtiöiden joukkoon. Uuden yrityksen nimi on Tele Radio Finland Oy.