Maksutavat

Maksutavat Lämpötorin verkkokaupassa

 

Haluamme tehdä olosi turvalliseksi tehdessäsi ostoksia verkkokaupassamme. Klarna Checkout varmistaa, että voit turvallisesti päättää ostoksesi huolimatta siitä, maksatko luottokortilla, verkkopankissa, osamaksulla tai laskulla. Luovuttamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarnan ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt myös Lämpötorin KÄYTTÖEHDOT. Ennalta valittu maksutapa on lasku, mutta voit valita vapaasti jonkin muun tavan, kuten suoramaksun pankin kautta tai korttimaksun. Mikäli edustat yritystä, lue lisää yritysten maksutavoista alempaa, kohdasta: “Maksutavat yrityksille”.

 

Verkkopankilla ja luottokortilla maksaminen

 

Jos valitset tilauksesi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin, maksaminen tapahtuu salatussa yhteydessä oman verkkopankkisi kanssa. Maksutapoina ovat kaikki yleiset verkkomaksutavat. Maksamisen jälkeen palaat Lämpötorin verkkokauppaan. Muista klikata “palaa myyjän palveluun” (tai vastaavaa) linkkiä verkkopankissasi, että tilaus ei keskeydy. Tilausvahvistus pyritään lähettämään sähköpostiisi seuraavan arkipäivän aikana tilauksesta.

 

Klarna lasku

 

Klarna laskulla maksaessasi et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Maksaminen on turvallista ja helppoa. Tilaaminen onnistuu kätevästi henkilötiedoillasi. Maksat vasta sen jälkeen kun tuotteet on toimitettu sinulle. Laskulla saat maksuaikaa vähintään 14 päivää. Saatuasi Klarna laskun voit päättää haluatko maksaa ostoksesi erissä. Päätöksen luoton myöntämisestä tekee aina Klarna. Saat linkin laskuun erillisellä sähköpostiviestillä. Kaikki maksuihin liittyvät tiedot ja viestit tulevat sinulle suoraan Klarnasta.

Osta nyt, maksa 30 päivän kuluessa Klarna-laskulla:

  • Maksuaika aina vähintään 30 päivää
  • Laskutusmaksu 0 euroa, kun maksu tapahtuu 30 päivän kuluessa
  • Sinun ei tarvitse ilmoittaa maksukorttisi tietoja
  • Saat tilaamasi tuotteet jo ennen maksua
  • Lataa laskusi osoitteesta klarna.fi
  • Voit maksaa laskun myös erissä

Lasku on maksettava 30 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos maksua ei tehdä, maksumuistutuksesta veloitetaan lisämaksua ja viivästyskorko on Suomen korkolain mukainen.

Laskulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen antamista. Maksuhetkellä tehdään luottotietojen tarkistus ja luoton myöntäminen edellyttää myönteistä luottopäätöstä. Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta ja osoitteen tulee olla Suomen väestörekisterissä.

Henkilötiedot käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysin tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottotarkistuksen tekemiseen ja markkinointiin. Yhteydenpidossa Klarnaan käytetään asiakasnumerona henkilötunnusta.

 

Klarna osamaksu

 

Valitsemalla maksutavaksi laskun, voit maksaa tilauksesi myös osissa. Lue lisää: https://www.klarna.com/fi/smoooth/

 

Osamaksulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen antamista. Tilauksen hyväksymisen yhteydessä tehdään reaaliaikainen luottotietojen tarkistus, kuten edellä, kohdassa “Klarna Lasku” on kuvattu.

 

Luotonantaja Klarna Tilissä on Klarna AB (Y-tunnus SE556737-0431). Jos sinulla on tiliin liittyvää kysyttävää voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelu@klarna.fi tai soittamalla numeroon 09- 42599771.

 

Klarnan yleiset ehdot löydät täältä.

Klarnan vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

 

Maksutavat yrityksille

 

Yrityksille maksuvaihtoehtoina toimivat Klarnan ”Maksa myöhemmin” -vaihtoehto sekä korttimaksut. Lisäksi tuotteet voi tilata myös ennakkolaskulla, jolloin suoritat maksun arvonlisäveroineen Lämpötorin pankkitilille ja lähetämme tuotteet, kun maksu on todennettavissa. Klarnan ”Maksa myöhemmin” vaihtoehdossa yritysten luottorajat ovat melko alhaiset, koska Klarna on tarkoitettu ensisijaisesti kuluttajille. Ensimmäisen ostoskerran yhteydessä Klarna tarjoaa vain korttimaksua, jos ostoksen arvo on yli 500 euroa. Täten suosittelemme käyttämään korttimaksua, ennakkolaskua tai ottamaan yhteyttä Lämpötoriin yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Voimme tehdä tilauksen puolestasi ja lähettää ennakkolaskun yrityksesi sähköpostiin. Tavarat lähetetään, kun maksu on todennettavissa.