Jätä ilmoitus

Luo maksuton myynti- tai ostoilmoitus helposti

 

Myy pois hallin nurkassa tai teknisen tilan tukkeena lojuvat turhat toimivat laitteet ja komponentit. Jätä ilmoitus Lämpötorin LVIS-tuoteryhmiin tai kylmätekniikkaan liittyvistä tavaroista. Voit jättää myös ostoilmoituksen. Myydyimpiä ovat olleet kiertovesipumput. Lämmitysjärjestelmän uusinnan yhteydessä vanha öljypoltin tai lämpöpumppu on löytänyt uuden tarvitsijan Lämpötorin kautta ekologisesti. Ilmoittaminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella MAKSUTTA. Jos edustat yritystä, mainitsethan yrityksesi ilmoituksessa. Saat samalla näkyvyyttä yrityksellesi.

 

Ilmoittaminen Lämpötorilla kannattaa, koska täällä kohtavat samalla asialla oleva myyjä ja ostaja. Pyrimme osaltamme tukemaan tavaran liikkumista. Myös asiakkaidemme tuotteet näkyvät sosiaalisen median kanavissamme, kuten facebookissa ja instagramissa. Näkyminen edellyttää, että tuotteesta on kuva ilmoituksessa. Kannattaa seurata!

 

Lähetettyäsi ilmoituksen, Lämpötori tarkistaa sen. Tämän jälkeen ilmoitus julkaistaan. Se poistuu automaattisesti 6 viikon kuluttua, ellei käyttäjä uusi ilmoitusta. Viikkoa ennen ilmoituksen vanhenemista saat muistutusviestin sähköpostiisi. Sen avulla voit uusia ilmoituksen. Kun saat tuotteen myytyä tai muusta syystä ilmoitus ei ole enää voimassa, muistathan poistaa sen. Ilmoittajat ovat henkilökohtaisesti vastuussa ilmoituksistaan. Tutustu meidän pelisääntöihin: KÄYTTÖEHDOT.

 

Myynti- tai ostoilmoituksen jättäminen edellyttää kirjautumista Lämpötorille. Käsittelemme tietojasi asianmukaisesti ja lain edellyttämällä tavalla. Lue lisää: TIETOTURVA

 


 

Täytä lomake tästä ja ilmoituksesi lähtee meille tarkastettavaksi!

 

*Kaikki kentät tulee täyttää!

VOIT JÄTTÄÄ ILMOITUKSEN, KUN OLET KIRJAUTUNUT LÄMPÖTORILLE KIRJAUDU/REKISTERÖIDY *Palaa kirjauduttuasi ”Jätä ilmoitus” –sivulle, niin sinulle aukeaa helppo lomake myynti-ilmoituksellesi. Sisään kirjautuneena näet kaikki ilmoituksesi ja tietosi samasta paikasta. Tervetuloa Lämpötorin sisäpiiriin!